postani-student.hr  Share 

Ajax

• Global Moderator
  • Spol: Muški
  • Respect: +55
postani-student.hr
« Lipanj 11, 2009, 16:54:40 »
0
Tema zadužena za raspravu o portalu postani-student.hr.

Ogranicite se na pitanja koja su vezana izravno za portal, odnosno elektronicki sustav postani-student.hr.

Postani student.

Aisha

• Registrirani korisnik
  • Respect: +2
Odg: postani-student.hr
« Lipanj 11, 2009, 19:28:02 »
0
Hvala vam na ovoj stranici postani student, nebi ni znala da to postoji... sad mogu napokon mogu vidit ove postotke

garfy

• Global Moderator
  • Spol: Ženski
  • Osluškujući tišinu...
  • Respect: +265
« Lipanj 11, 2009, 20:03:57 »
0
Aisha, mislim da ne mozes vidjeti, jer lozinke su dobili samo ucenici trecih razreda, tj. oni koju pisali drzavnu.
"Sin sam nepregledne slavonske ravnice. Visoko je nebo nad nama, široko polje pod nama i ništa nema što bi me sprječavalo da hrlim vazda naprijed tom ravnom širinom i nedoglednom daljinom po kojoj se krili duh odvažnosti i ne pozna zapreke i strah."

nonia555

• Registrirani korisnik
  • Respect: 0
« Listopad 03, 2009, 14:41:57 »
0
Aisha, mislim da ne mozes vidjeti, jer lozinke su dobili samo ucenici trecih razreda, tj. oni koju pisali drzavnu.
.....

ekipa,ja imaaam veliki problem....izgubila sam te osobne podatke...i nemogu ih naći nigdje...:((   kako da se prijavim bez toga????heeelp

Ajax

• Global Moderator
  • Spol: Muški
  • Respect: +55
« Listopad 03, 2009, 15:09:48 »
0
.....

ekipa,ja imaaam veliki problem....izgubila sam te osobne podatke...i nemogu ih naći nigdje...:((   kako da se prijavim bez toga????heeelp

Trebaš se obratit ispitnom koordinatoru te tajništvu škole.

Admin

• Administrator
  • Respect: +92
« Listopad 21, 2009, 12:54:15 »
0
Na stranici http://www.postani-student.hr objavljeno je da od 16. listopada 2009. rezultati probne državne mature više nisu dostupni. Također, stari PIN-ovi i TAN-ovi više ne vrijede.

Novi PIN-ovi i TAN-ovi bit će poslani ispitnim koordinatorima prije 1. studenog 2009. Od toga datuma učenicima će biti omogućena prijava ispita državne mature i studijskih programa.

garfy

• Global Moderator
  • Osluškujući tišinu...
« Listopad 23, 2009, 21:34:37 »
0
A baš kad sam naučila PIN i TAN, dobit ćemo nove  :-\

A zašto smo onda ispunjavali one prijavnice, ako ćemo se sami morati prijavljivati putem Interneta?
A ima učenika koji nemaju Internet...
"Sin sam nepregledne slavonske ravnice. Visoko je nebo nad nama, široko polje pod nama i ništa nema što bi me sprječavalo da hrlim vazda naprijed tom ravnom širinom i nedoglednom daljinom po kojoj se krili duh odvažnosti i ne pozna zapreke i strah."

garfy

• Global Moderator
  • Osluškujući tišinu...
« Listopad 31, 2009, 00:44:13 »
0
Na stranici http://www.postani-student.hr objavljeno je da od 16. listopada 2009. rezultati probne državne mature više nisu dostupni. Također, stari PIN-ovi i TAN-ovi više ne vrijede.

Novi PIN-ovi i TAN-ovi bit će poslani ispitnim koordinatorima prije 1. studenog 2009. Od toga datuma učenicima će biti omogućena prijava ispita državne mature i studijskih programa.

Da se nadovežem...

Od 1. do 15. studenoga 2009. provjerite svoje osobne podatke na www.postani-student.hr.
Od 1. prosinca 2009. do 31. siječnja 2010. traju prijave za fakultet.

Nakon 31. siječnja 2010. ne možete prijaviti fakultet!