Početna
Moderatori
Pomoć
ePripreme
InfoCentar
Moj faks
Veliki odmor
Prijava
Registracija
drzavna-matura.com pobjednik je VIDI Top 100 natječaja u kategoriji znanost, obrazovanje i kultura!
ePripreme
Matematika
Kemija
PiG
Fizika
Hrvatski
Psihologija
Biologija
Engleski
Ostalo
Anketa
Ocjena
1
0 (0%)
2
1 (25%)
3
0 (0%)
4
2 (50%)
5
1 (25%)
Ukupno Glasova:
4
Ekonomija
Tweet
Share
šnjubi
Registrirani korisnik
Respect:
0
Ekonomija
« Travanj 04, 2011, 21:04:03 »
0
WORLD ECONOMY
Economy is one of the biggest monetary process which is affecting on us, and in spite of that we have good and bad opinions about it. Nowadays, there is lot of problem with world economy like recession and discrimination, in addition people can't find job. There are lot of advantages, but of course and disadvantages.
Nevertheless world economy is varies in falling down, or going up, there are lot of people which is actually fighting for some "winning" in economy. Because of that kind of people who are not just thinking on themselfs we sometimes go up. Although without economy we can't have any kind of function as far as money and job concerning. To accomplished achievements people who are working and dealing with economy should make balance between market and demand.
In spite of this kind of a good side, there is lot of bad sides, respectively disadvantages. First of all, problem is focusing on the monetary system which is from year to year worstly. According to that, all kinds of association are raising and one which is popular is "Zeitgeist movement". This movement is made to give people knowledge about monetary system and lot of other disciplines and cultures.
In conclusion, today's world economy is not on straight foot and something is need to change. How, where and when are three big question and no one has a answer about it. Therfore people who are dealing with economy should whit their campaninges and associations do something which I really don't know what, but I'm hoping they do.
Ja stvarno znam radit dobre konverzacije na engleskom i volim ga i slušat i ucit, a i gledat filmove bez prijevoda. međutim sta se tice ovakvih tema i eseja na ovakve "glupaste" teme o kojima mi apsolutno (karikiram) neamo pojma ja ne znan napisati na normalni način ovo.
Pa eto ja san sad pisala uz pomoc google prijevoda i ono skuzila san da pola rici ne znan ili da u jednom trenutku blokam.
Ako ima netko nekakav savjet ili nešto, ma neka me izrešeta slobodno. Višu, naravno, uzimam razinu i nean pojma kako cu ja to napisat. XD iman osjecaj da je ovo grozno.
SRITNO SVIMA!
garfy
Global Moderator
Spol:
Osluškujući tišinu...
Respect:
+266
Odg: Ekonomija
« Travanj 04, 2011, 21:13:51 »
0
Komentari se moraju ticati postavljenog eseja, a ne rasprave o mogućim temama!
Garfy
"Sin sam nepregledne slavonske ravnice. Visoko je nebo nad nama, široko polje pod nama i ništa nema što bi me sprječavalo da hrlim vazda naprijed tom ravnom širinom i nedoglednom daljinom po kojoj se krili duh odvažnosti i ne pozna zapreke i strah."
iva.gaspar
Registrirani korisnik
Respect:
0
« Travanj 04, 2011, 21:16:19 »
0
je li dobro pisati ono adventages i disadventages. malo mi je to postalo bzvz jer to svi pišu
dajbožebaraku
Registrirani korisnik
Respect:
+376
« Travanj 04, 2011, 21:21:27 »
0
argumente za i protiv moraš odvojit u 2 paragrafa
Elisabeth
Registrirani korisnik
Spol:
Epic duh foruma.
Respect:
+673
« Travanj 04, 2011, 21:28:05 »
0
advantages i disadvantages je u redu.
jos neka vezna sredstva koja ti mogu pomoci: however, nevertheless, even though, despite the fact that, while, on the other hand, due to,therefore, to start with, for another thing, to sum up.....
Živim u svojim svijetovima. Želim se izmaknuti svima. Želim biti neprimjetna jer ih ne primjećujem.
Elisabeth
Registrirani korisnik
Spol:
Epic duh foruma.
Respect:
+673
« Travanj 04, 2011, 21:29:02 »
0
4 paragrafa
Živim u svojim svijetovima. Želim se izmaknuti svima. Želim biti neprimjetna jer ih ne primjećujem.
iva.gaspar
Registrirani korisnik
Respect:
0
« Travanj 04, 2011, 21:30:07 »
0
sve skupa je na kraju 4
messi
Registrirani korisnik
Spol:
Respect:
0
« Travanj 04, 2011, 21:34:47 »
0
mozda mnozina od process u 1. recenici, mozda bolje zwuci in spite of the fact that we..., there is lot of problem with world economy... wutf? mozda there are lot of problems...
"In spite of this kind of a good side, there is lot of bad sides, respectively disadvantages." ko tu koga prewodi majke ti
rijeci gugl, il on njih... I mislim da nikad ne bi trebalo napisati "straight foot", swe i da postoji taj izraz. zwuci bljak.
I nije da ja nes owak serendam, nego stwarno dojawe znaju izrodit sam takwe teme... pa pol ljudi ne konta danasnju ekonomiju, a mi s 18 da o njoj raspalimo na engleskom.... ak se wlada ne kuzi u nju, mogu onda i nama dati neku primjereniju temu.
U biti, dobra ideja eseja
Ispis
Str: [
1
]
2
drzavna-matura.com
»
ePripreme
»
Eseji @ engleski jezik
»
Ekonomija
Studenti te pozivaju da dođeš na turnir odbojke na pijesku i informiraš se o AIDS-u
Besplatne pripreme za maturu!
audioPripreme iz PiG-a
Pomoć sa zadacima