Rad preko ljeta  Share 

jordan

• Registrirani korisnik
  • Respect: +1
Odg: Rad preko ljeta
« Travanj 14, 2011, 18:59:53 »
0
Tako je!!
Evo C/P sa studentskog servisa:

"Pravo na članstvo u student servisu imaju redoviti studenti, maturanti i posijediplomanti. Redoviti studenti sa indeksom, potvrdom o statusu redovnog studenta, dvije slike i osobnom mogu doći i učlaniti se u zagrebački student servis. Naravno, svake nove akademske godine, potrebno je produžiti članstvo, i donijeti novu potvrdu!
Maturanti se mogu učlaniti sa kopijom svjedodžbe, te raditi prije nego službeno postanu studenti. Nakon diplomiranja, svaki student može produžiti prava u sc-u za još tri mjeseca sa potvrdom o diplomiranju.

Učenici, koji nisu maturirali, nemaju pravo članstva u student servisu, dok mogu pronaći posao putem nekih od učeničkih servisa.
Dodatne informacije mogu se pronaći na službenim internet stranicama.
"

Superhik

• Registrirani korisnik
  • Respect: 0
« Travanj 14, 2011, 20:47:48 »
0
E onda moja greska!

Jean

• Registrirani korisnik
« Travanj 16, 2011, 18:00:20 »
0
znači da se i ja mogu upisati bez obzira kaj tek završavam srednju, tj. maturant sam?
pitam jer tamo piše da za stjecanje članstva moram donijeti maturalnu svjedodžbu, a još ju nemam. :/

jordan

• Registrirani korisnik
« Travanj 16, 2011, 18:11:10 »
0
Tek onda kada dobiješ svjedodžbu da si završio srednju školu, onda se možeš prijavit u studentski servis, prije toga ništa!

zlobot

• Registrirani korisnik
  • Spol: Muški
  • Respect: +129
« Travanj 17, 2011, 12:46:04 »
0
Ima li tko iskustava sa radom na benzinskim postajama? Čujem da je plaća super.
Punchline

dajbožebaraku

• Moderator
  • Respect: +376
« Travanj 17, 2011, 15:01:19 »
0
Jok. Ja kažem da se treba odmarat dok se može, a ko oće nešto više love, nek radi.
Ja ću cilo lito linčarit i odmarat se  ;D

karabaja

• Registrirani korisnik
« Travanj 17, 2011, 17:34:39 »
0
Do sad nisam radio preko praznika. Ove ću možda radit, al tjedan- dva najviše. tek tolko da nesto sitno zaradim za ljepši provod preko ljeta.
Radit ćemo cijeli život (ako Bog da), većina se budit u 7 i dolazit kući oko 16-17h. Treba uživati dok se može.

jordan

• Registrirani korisnik
« Travanj 17, 2011, 17:42:32 »
0
Istina i to što kažeš, naradit ćemo se i to dosta za života. I ja sam tako razmišljo ali ipak ću ić radit ovo ljeto, našao sam si posao i biti ću plaćen svih  ;D 20 kn po satu ... Nije predobro ali nije ni preloše zato što mi je od kuće 10 min biciklom, tako da ću se moći budit u 7:40 što nije prerano.. taman da se stignem obuć, popit kavu i stić na posao  ;)... Ali neću radit previše, nekih 2-3 tjedna i dosta..