Ukupno Glasova: 184
weeee ovdje smo mi neaktivni brojniji
Citat: matija mmmm - Lipanj 29, 2011, 10:39:01 weeee ovdje smo mi neaktivni brojniji lol, toliko o privatnosti ove teme i sl.
Nikad nemojte dati dečku da vam računa plodne i neplodne dane jer je rezultat uvijek isti.
Citat: mala.malisanka - Travanj 16, 2011, 18:20:45 Citat:Misliš da je nakon par tjedana moguće znati je li netko "prava osoba"?Pa mislim da je, jer, ja sam bila u njega zaljubljena godinu dana prije nego sto smo on i ja prohodali pa onda ovo ima smislati si hodala po špagi što se tiče toga,samo eto imala si sreće pa se dobro završilo,tj. još traje...prenaivno ti je to bilo ...a ja vam sad kažem cure,ne vjerujte muškarcima ,mi smo govna,90%
Citat:Misliš da je nakon par tjedana moguće znati je li netko "prava osoba"?Pa mislim da je, jer, ja sam bila u njega zaljubljena godinu dana prije nego sto smo on i ja prohodali pa onda ovo ima smisla
Misliš da je nakon par tjedana moguće znati je li netko "prava osoba"?
ja svojoj partnerici racunam plodne/neplodne dane
Citat: Gril Bers - Svibanj 29, 2011, 16:42:41 Citat: mala.malisanka - Travanj 16, 2011, 18:20:45 Citat:Misliš da je nakon par tjedana moguće znati je li netko "prava osoba"?Pa mislim da je, jer, ja sam bila u njega zaljubljena godinu dana prije nego sto smo on i ja prohodali pa onda ovo ima smislati si hodala po špagi što se tiče toga,samo eto imala si sreće pa se dobro završilo,tj. još traje...prenaivno ti je to bilo ...a ja vam sad kažem cure,ne vjerujte muškarcima ,mi smo govna,90% Vi ste ko postotak petica na državnoj maturi. Ovih 10% ili ne postoji ili je zauzeto.
e vidiš kičmanovićka moja,sad ih je 9%,jer ja izlazim iz te grupe,baš mi je prije 3 dana jedna sve sjebala,izgubio sam 5 kg od toga.jedina greška ej bila što sam bio predobar prema njoj,a to curama nije zanimljivo,dosadno je kad te niko ne vara,kad ne ne dere na tebe,kad se ponaša uvijek smireno civilizirano,kad se ne tuče sa svakom budalom koja ga krivo pogleda...stvarno Bog vas je stvorio,i ne vjerujem da vas i on kuži