Anketa

Jeste li spolno aktivni?

Jesam.
86 (46.7%)
Nisam.
98 (53.3%)

Ukupno Glasova: 184

Djevičanstvo  Share 

Marinn

• Registrirani korisnik
  • Respect: +4
Odg: Djevičanstvo
« Lipanj 30, 2011, 15:35:17 »
0
e vidiš kičmanovićka moja,sad ih je 9%,jer ja izlazim iz te grupe,baš mi je prije 3 dana jedna sve sjebala,izgubio sam 5 kg od toga.jedina greška ej bila što sam bio predobar prema njoj,a to curama nije zanimljivo,dosadno je kad te niko ne vara,kad ne ne dere na tebe,kad se ponaša uvijek smireno civilizirano,kad se ne tuče sa svakom budalom koja ga krivo pogleda...stvarno Bog vas je stvorio,i ne vjerujem da vas i on kuži :D

screw her, take me  :-*
ne, fakat, nemoj odma bit tak radikalan. mnoge bi cure ubile za dečka koji je "dosadan", odnosno ne vara i dobar je i ne dere se i razuman je. god damn it, zašto ja ne mogu nać takvog? -.-

p.s. ovo sad s 9% nema smisla jer bi onda sveskup trebalo bit 100 dečki da jedan čini razliku od jedan posto :P

Ne vjerujem.

Šta kaže Bandić, one bi samo macho muškarce ;D
"Neiskrenog i zlog prijatelj se treba više bojati nego divlje zvijeri; divlja zvijer vas može fizički raniti, ali zao prijatelj će ranit vaš um."

Buddha

Cydonia

• Registrirani korisnik
  • Spol: Ženski
  • CSI chick :D
  • Respect: +472
« Lipanj 30, 2011, 15:47:06 »
0
oh come on, ja znam jednu! :D

Marinn

• Registrirani korisnik
« Lipanj 30, 2011, 15:51:33 »
0

Znam ih ja 99% svih...
"Neiskrenog i zlog prijatelj se treba više bojati nego divlje zvijeri; divlja zvijer vas može fizički raniti, ali zao prijatelj će ranit vaš um."

Buddha

Cydonia

• Registrirani korisnik
« Lipanj 30, 2011, 16:14:45 »
0

Znam ih ja 99% svih...

pfff, pessimist :P

Marinn

• Registrirani korisnik
« Lipanj 30, 2011, 16:19:34 »
0
Veliki. Ali biti će da su na forumu sve dobrice, sve hoće studirati, školovati se :P

Buddha

Cydonia

• Registrirani korisnik
« Lipanj 30, 2011, 16:43:30 »
0
Veliki. Ali biti će da su na forumu sve dobrice, sve hoće studirati, školovati se :P

sve smo mi dobrice, samo neke ipak skinu maske  :P

samoja

• Registrirani korisnik
  • Iz glazbe dolazi čar koja smiruje sve boli..
  • Respect: +45
« Lipanj 30, 2011, 17:20:17 »
0
Ja mislim da ne postoje dobre osobe..kao ni loše osobe...svi smo nešto između...a koja će strana prevagnuti ovisi o životnim okolnostima..djevičanstvo gotovo nema veze s tim..sve ovisi o osobnom odabiru i spremnosti..
Samo dođe, nikoga ne pita..I sve lipo pitura u sivo..Ništa čovik, ništa tu ne more..Kad nevera dotakne ti život

Gril Bers

• Registrirani korisnik
  • Spol: Muški
  • bolje jedan u dnevnik,nego jedan u guzicu
  • Respect: +2
« Srpanj 01, 2011, 17:23:26 »
0
e vidiš kičmanovićka moja,sad ih je 9%,jer ja izlazim iz te grupe,baš mi je prije 3 dana jedna sve sjebala,izgubio sam 5 kg od toga.jedina greška ej bila što sam bio predobar prema njoj,a to curama nije zanimljivo,dosadno je kad te niko ne vara,kad ne ne dere na tebe,kad se ponaša uvijek smireno civilizirano,kad se ne tuče sa svakom budalom koja ga krivo pogleda...stvarno Bog vas je stvorio,i ne vjerujem da vas i on kuži :D

screw her, take me  :-*
ne, fakat, nemoj odma bit tak radikalan. mnoge bi cure ubile za dečka koji je "dosadan", odnosno ne vara i dobar je i ne dere se i razuman je. god damn it, zašto ja ne mogu nać takvog? -.-

p.s. ovo sad s 9% nema smisla jer bi onda sveskup trebalo bit 100 dečki da jedan čini razliku od jedan posto :P

dobro,to je figurativno samo bilo 9% :P,a ja znam samo da mi se već dva puta az redom događa ista stvar,i više me se starh zaljubiti/voljeti,ili što već...vidiš mogo bi otvoriti temu,što je za vas ljubav.ja imam jednu zanimljivu teoriju koja čak i nema veze sa osjećajima,nego malo obrnuto :D...a netko je napisao sve je u zrelosti,e da baš to.ženska se vratila momku koji je žešći kreten,a već je prekidala s njim.i uvjerena je da će to ići...
Uvijek je dobro u divljini imati nož uza sebe.Ako ga i nemate,otiđite kući po njega,i vratite se u divljinu kako bi ste preživjeli.