Ukupno Glasova: 184
Citat: Gril Bers - Lipanj 30, 2011, 01:43:40 e vidiš kičmanovićka moja,sad ih je 9%,jer ja izlazim iz te grupe,baš mi je prije 3 dana jedna sve sjebala,izgubio sam 5 kg od toga.jedina greška ej bila što sam bio predobar prema njoj,a to curama nije zanimljivo,dosadno je kad te niko ne vara,kad ne ne dere na tebe,kad se ponaša uvijek smireno civilizirano,kad se ne tuče sa svakom budalom koja ga krivo pogleda...stvarno Bog vas je stvorio,i ne vjerujem da vas i on kuži screw her, take me ne, fakat, nemoj odma bit tak radikalan. mnoge bi cure ubile za dečka koji je "dosadan", odnosno ne vara i dobar je i ne dere se i razuman je. god damn it, zašto ja ne mogu nać takvog? -.-p.s. ovo sad s 9% nema smisla jer bi onda sveskup trebalo bit 100 dečki da jedan čini razliku od jedan posto
e vidiš kičmanovićka moja,sad ih je 9%,jer ja izlazim iz te grupe,baš mi je prije 3 dana jedna sve sjebala,izgubio sam 5 kg od toga.jedina greška ej bila što sam bio predobar prema njoj,a to curama nije zanimljivo,dosadno je kad te niko ne vara,kad ne ne dere na tebe,kad se ponaša uvijek smireno civilizirano,kad se ne tuče sa svakom budalom koja ga krivo pogleda...stvarno Bog vas je stvorio,i ne vjerujem da vas i on kuži
oh come on, ja znam jednu!
Citat: Cydonia - Lipanj 30, 2011, 15:47:06 oh come on, ja znam jednu! Znam ih ja 99% svih...
Veliki. Ali biti će da su na forumu sve dobrice, sve hoće studirati, školovati se