Kulturologija - Sveučilište J.J.Strossmayera u Osijeku  Share 

markokaselj

• Registrirani korisnik
  • Respect: 0
zanima me sve o medijskoj kulturi, može li mi netko ukratko objasniti proceduru, mjesto održavanja nastave, popis tih predmeta, sve sve, bio bih jako zahvalan, upisujem faks ovu akademsku godinu :)

Elisabeth

• Registrirani korisnik
  • Spol: Ženski
  • Epic duh foruma.
  • Respect: +673
zanima me sve o medijskoj kulturi, može li mi netko ukratko objasniti proceduru, mjesto održavanja nastave, popis tih predmeta, sve sve, bio bih jako zahvalan, upisujem faks ovu akademsku godinu :)

Imas par stranica unazad neke informacije pa prevrti mozda nadjes nest. ;)
Uglavnom mjesto odrzavanje nastave na faksu u tvrdji jel, mal na ekonomiji i mal na filozofskom. Ovisi.
http://kulturologija.unios.hr/new/  web stranica Odjela
http://kulturologija.unios.hr/dokui/MK/MK%20ipn%20[2011-10-12].pdf izvedbeni plan za godinu 2011/2012. ali nece se vjerojatno nist mjenjat za iducu.
Živim u svojim svijetovima. Želim se izmaknuti svima. Želim biti neprimjetna jer ih ne primjećujem.

Carrie Preston

• Registrirani korisnik
  • Respect: +2
Zna li tko koliko je za medijsku, ili bolje je pitanje, općenito za kulturologiju, bilo potrebno bodova? Minimalno? Znači li onaj ispit iz povijesti puno?

Elisabeth

• Registrirani korisnik
  • Epic duh foruma.
Ja sam negdje postavila listu od prošle godine koliko je zadnji imao bodova samo nađi tu negdje na forumu. Mislim da je zadnji imao 600 ali nisam sigurna. Pa ispit iz povijesti ti može sam pomoći jer ne polaže puno ljudi povijest.
Živim u svojim svijetovima. Želim se izmaknuti svima. Želim biti neprimjetna jer ih ne primjećujem.

garfy

• Global Moderator
  • Osluškujući tišinu...
  • Respect: +265
Ja sam negdje postavila listu od prošle godine koliko je zadnji imao bodova samo nađi tu negdje na forumu. Mislim da je zadnji imao 600 ali nisam sigurna. Pa ispit iz povijesti ti može sam pomoći jer ne polaže puno ljudi povijest.

Kulturalni menadžment

http://drzavna-matura.com/index.php?page=rang_liste_fakulteta_2011_ostatak
"Sin sam nepregledne slavonske ravnice. Visoko je nebo nad nama, široko polje pod nama i ništa nema što bi me sprječavalo da hrlim vazda naprijed tom ravnom širinom i nedoglednom daljinom po kojoj se krili duh odvažnosti i ne pozna zapreke i strah."

Karin-Matea

• Registrirani korisnik
jel mi moze netko reci kako je na tzk-u  :D haha..  :P
'' Whatever you do, do it with GRACE, but most importantly do it THE WAY YOU LIKE IT ''

BittersweetAngel

• Registrirani korisnik
ey dal imamo u ponedjeljak predavanja ili samo ono uvodno?

Elisabeth

• Registrirani korisnik
  • Epic duh foruma.
jel mi moze netko reci kako je na tzk-u  :D haha..  :P

Ništ posebno, igraš odbojku, stolni tenis il nešto deseto. Gubitak vremena.