Citat: garfy - Prosinac 10, 2009, 08:47:10 u baraci:"U betoniranom bazenu bućkala je smrdljiva žuta voda, pjenila se sivozelena sapunica i pljuvali krvavi zavoji i vata."U baraci su postojale tri grupe ranjenika:"Prva grupa, polomljene kosti. Druga grupa, amputirani. Treća grupa, cuvaksa."Vidović je u baraku ušao prostrijeljenih pluća, zamjenio je broj osam koji je preminuo. Za Vidovića nisu imali ništa bolju prognozu."Vidovića su okupali u blatnom i krvavom paklu i unijeli u baraku "Pet Be" koja je izgledala kao utroba velikog šlepa.""Hoće li me operirati? Da su mi danas izvadili van sve ovo, ne bih krvario! Gdje su? Zašto me ne operiraju? Što se to događa"Hvala! Na sto se misli s ovim boldanim?
u baraci:"U betoniranom bazenu bućkala je smrdljiva žuta voda, pjenila se sivozelena sapunica i pljuvali krvavi zavoji i vata."U baraci su postojale tri grupe ranjenika:"Prva grupa, polomljene kosti. Druga grupa, amputirani. Treća grupa, cuvaksa."Vidović je u baraku ušao prostrijeljenih pluća, zamjenio je broj osam koji je preminuo. Za Vidovića nisu imali ništa bolju prognozu."Vidovića su okupali u blatnom i krvavom paklu i unijeli u baraku "Pet Be" koja je izgledala kao utroba velikog šlepa.""Hoće li me operirati? Da su mi danas izvadili van sve ovo, ne bih krvario! Gdje su? Zašto me ne operiraju? Što se to događa"
U tijeku su prijave za natjecanje IDEJAXica