Anketa

Najbolja menza je

Sava
2 (18.2%)
SC
4 (36.4%)
FER
2 (18.2%)
Cvjetno
0 (0%)
Lašćina
2 (18.2%)
Borongaj
1 (9.1%)

Ukupno Glasova: 11

Menze  Share 

Alter Ego

• Global Moderator
  • Respect: +92
Menze
« Lipanj 25, 2011, 15:00:59 »
0
Gdje se hranite?

Koja vam je najbolja menza , kako ste zadovoljni hranom ?

Opcenito o studentskoj prehrani.

garfy

• Global Moderator
  • Spol: Ženski
  • Osluškujući tišinu...
  • Respect: +266
Odg: Menze
« Lipanj 25, 2011, 15:47:35 »
0
U Osijeku nije prevelik izbor. Češće si kuham ručak nego što idem u menzu.
Ako moram birati gdje mi je najbolje, u Campusu mi je hrana sto puta bolja nego u stuc-u, a u Gaudeamusu je ok. Nekada dobro pečeno, nekada ne. ;D
Samo što se godinama poslužuje ista hrana, mogli bi promijeniti malo. Meni je dosadila nakon jedne godine, kako je tek onima koji studiraju 5,6 godina. :D

Ali opet je bolji izbor nego u Sl. Brodu.  :-*
"Sin sam nepregledne slavonske ravnice. Visoko je nebo nad nama, široko polje pod nama i ništa nema što bi me sprječavalo da hrlim vazda naprijed tom ravnom širinom i nedoglednom daljinom po kojoj se krili duh odvažnosti i ne pozna zapreke i strah."

cerebro

• Registrirani korisnik
  • Respect: +54
« Lipanj 25, 2011, 16:31:57 »
0
sto se tice zagreba
meni je osobno najbolja sava, najjeftinija je (inace sve SC menze imaju iste cijene, ali u SCu uvijek zaracunaju vise, dok na savi uvijek manje, pa dodje jeftinije), i od drzavnih menzi je meni sava najbolja za rucak i veceru, uvijek je ogroman izbor, dvije linije, savrseno, ima jos i slasticarnica s najboljim kolacima, i pizzerija, ma super
od privatnih menzi, FERova je uvijek bila na glasu, meni se osobno ne svidja, uvijek se ceka red od pola sata do sad vremena, skuplja je (+PDV i njihova marza), sokici su manji (0.2l, drzavne imaju 0,25l za istu cijenu), hrana je malo bolja nego na savi, po meni su kolaci ocajni, puni kreme i masti, jedan kolac ti je prakticki dovoljna za cijeli rucak
ima jos na Kemiji privatna menza, tamo sam bio par puta, premali izbor, bolje izbjegavat
i ima na PBFu slasticarna (drugacija od save) u kojoj nisu kolaci nego slatkisi, ma savrseno, ali je zato menza na PBFu ocajna
13 is my lucky number now.................

cerebro

• Registrirani korisnik
« Lipanj 25, 2011, 16:35:16 »
0
e da, sto se tice dorucka, meni je najbolji na cvjetnom, ogroman izbor, na savi je malo manji
inace, za rucak je cvjetno isto ok, manji je red nego na savi (tako kazu), ali meni osobno se ne svidja jer ne vidim ispred sebe sto ima nego moram pitati, a na savi vidim sto sve ima pa mi je lakse za odabrat

krki

• Registrirani korisnik
  • Respect: 0
« Lipanj 30, 2011, 20:13:52 »
0
kakva je menza na pmfu??
ja sam također čuo da je na savskoj najbolja hrana

Zekonja

• Registrirani korisnik
  • Respect: +25
« Lipanj 30, 2011, 20:14:50 »
0
Kakve su menze u Rijeci?
Netko zna?
Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle.

cerebro

• Registrirani korisnik
« Lipanj 30, 2011, 20:42:42 »
0
kakva je menza na pmfu??
ja sam također čuo da je na savskoj najbolja hrana

to ti je menza na Kemiji, privatna je, pa je malo skuplja nego drzavne, imaju ledenog caja, i uvijek bude cokoladica, i ostalih slatkisa, mislim da izbor i kolicina hrane nije bas na glasu

Streberica

• Registrirani korisnik
  • PMF Kemija
  • Respect: +444
« Lipanj 30, 2011, 23:10:31 »
0
to ti je menza na Kemiji, privatna je, pa je malo skuplja nego drzavne, imaju ledenog caja, i uvijek bude cokoladica, i ostalih slatkisa, mislim da izbor i kolicina hrane nije bas na glasu
Meni je bila dobra veći dio godine (a i ranijih godina kad sam tamo ponekad zalazila :-X ), no zadnjih par mjeseci su stavljali gomilu papra u gotovo svo povrće --> nejestivo, ako tako nastave od jeseni morat ću naći način da se žalim -.- (i par puta sam naletjela da im je usred vremena za ručak nestalo kuhane hrane O.o)
čak ni kemičari ne mogu ukloniti plemeniti plin iz "nemoguće" niti plemeniti metal iz "nikad"