Anketa

Najbolja menza je

Sava
2 (18.2%)
SC
4 (36.4%)
FER
2 (18.2%)
Cvjetno
0 (0%)
Lašćina
2 (18.2%)
Borongaj
1 (9.1%)

Ukupno Glasova: 11

Menze  Share 

schmutz

• Registrirani korisnik
  • Respect: -7
Odg: Menze
« Prosinac 16, 2011, 19:18:01 »
-7
Prosinac 16, 2011, 19:18:01 - Hidden.

kaksi

• Registrirani korisnik
  • Spol: Muški
  • Respect: +5
« Prosinac 16, 2011, 19:55:44 »
+1
O čemu ti pričaŠ  :-\ živcira te, a još nisi ni brucošica? Gdje bi trebali jest ljudi koji nemaju menzu na faksu? Gdje bi trebali jest ljudi koji žive u domu?

Elisabeth

• Registrirani korisnik
  • Spol: Ženski
  • Epic duh foruma.
  • Respect: +673
« Prosinac 16, 2011, 20:41:24 »
+1
iako cu ja sljedece godine biti brucosica,uzasno me zivciraju brucosi ove godine jer kao da bas nigdje ne mogu jesti nego samo u SC-u i u Stjepanu! dođu u grupama po 6-7 i onda naprave redinu i pol i taman kad se red smanji,zatvara se ili dolaze oni sta su bili prvi u redu! agggggggggghhhhhhh

A šta to tebi smeta ti ni ne ideš jest u SC? Hahahahaha
Živim u svojim svijetovima. Želim se izmaknuti svima. Želim biti neprimjetna jer ih ne primjećujem.

Equilibrium

• Registrirani korisnik
  • Spol: Muški
  • Chaox maximum efficiency, forever to be remembered
  • Respect: +407
« Prosinac 16, 2011, 20:58:29 »
0
Pa zanimljivije je jesti u većim grupama. :D
http://www.youtube.com/watch?v=T5ebq-F_3LU

I always remember Caomei as "That motherfucking Rengar"

"Diamond looking like a Russian Hitman as usual."

samoja

• Registrirani korisnik
  • Iz glazbe dolazi čar koja smiruje sve boli..
  • Respect: +45
« Prosinac 16, 2011, 23:10:46 »
0
iako cu ja sljedece godine biti brucosica,uzasno me zivciraju brucosi ove godine jer kao da bas nigdje ne mogu jesti nego samo u SC-u i u Stjepanu! dođu u grupama po 6-7 i onda naprave redinu i pol i taman kad se red smanji,zatvara se ili dolaze oni sta su bili prvi u redu! agggggggggghhhhhhh

S dužnim poštovanjem, pričaš gluposti...pa naravno da ćemo jest u menzama, gdje bi drugdje..uključi malo logike ;) A za ovu redinu, zapamti : strpljen spašen :D
Samo dođe, nikoga ne pita..I sve lipo pitura u sivo..Ništa čovik, ništa tu ne more..Kad nevera dotakne ti život

dajbožebaraku

• Registrirani korisnik
  • Respect: +376
« Prosinac 17, 2011, 12:31:07 »
+1

ja se nadam da se zeza :-*

Cydonia

• Registrirani korisnik
  • CSI chick :D
  • Respect: +472
« Prosinac 22, 2011, 00:59:26 »
+3

postani brucoš prvo, a onda razvij mišljenje o studentskom životu.

Don't feed the trolls.

Nitta

• Registrirani korisnik
  • Respect: +22
« Prosinac 29, 2011, 15:36:24 »
0
U SC-u mi je hrana oke, a najbolja mi je menza u kampusu iako mi je daleko i baš moram ciljano ići tamo jer mi nije usput.