Citat: miroslafko - Svibanj 23, 2011, 16:33:28 Bok svima,Trudim se zvat ncvvo al nis od toga...zauzeto...Poslao sam im mail prije tjedan dana al nis ni od toga pa ak je netko upucen neka molim vas pomogne evo C/P mailaDobar dan,Imam ispit iz informatike 24.5. na koji ne bih htio izaći zbog toga što mi je sama fizika dovoljna za sve fakultete koje sam prijavio te se samim time pripremam samo za fiziku. Koliko sam uspio saznati ako padnem tu informatiku ona ne utjece na moj pad na DM.Zanima me da li je to istina i ako jest da li uopće moram doći na ispit biti tamo pola sata i otići ili je dovoljno ne doći.Hvala unaprijedNe utječe ti informatika na pad. Ne moraš doći.
Bok svima,Trudim se zvat ncvvo al nis od toga...zauzeto...Poslao sam im mail prije tjedan dana al nis ni od toga pa ak je netko upucen neka molim vas pomogne evo C/P mailaDobar dan,Imam ispit iz informatike 24.5. na koji ne bih htio izaći zbog toga što mi je sama fizika dovoljna za sve fakultete koje sam prijavio te se samim time pripremam samo za fiziku. Koliko sam uspio saznati ako padnem tu informatiku ona ne utjece na moj pad na DM.Zanima me da li je to istina i ako jest da li uopće moram doći na ispit biti tamo pola sata i otići ili je dovoljno ne doći.Hvala unaprijed
U koliko sati počinje ispit iz informatike ??