Literatura za fakultet  Share 

misunderstanding

• Registrirani korisnik
  • Respect: 0
Literatura za fakultet
« Kolovoz 14, 2011, 13:50:11 »
0
Bok, zanima me kad cu saznati koja mi je literatura potrebna za faks. Konkretno, pitam za TVZ. Koliko kostaju knjige/skripte i tko ce mi to objasnit? Ja sad nemam pojma mroam li vec sad nabavljati ili cu to saznati tek kad krenem na predavanja i kolike su cijene toga? Nemam pojma di da se raspitam o tome.  >:( Hvalaaa!

samoja

• Registrirani korisnik
  • Spol: Ženski
  • Iz glazbe dolazi čar koja smiruje sve boli..
  • Respect: +45
Odg: Literatura za fakultet
« Kolovoz 14, 2011, 14:28:37 »
0
Ne poznaješ nikoga tko je išao na tvoj faks ?? Ili potraži forum faksa...tamo često znaju prodavati skripte i sl :)
Samo dođe, nikoga ne pita..I sve lipo pitura u sivo..Ništa čovik, ništa tu ne more..Kad nevera dotakne ti život

garfy

• Global Moderator
  • Osluškujući tišinu...
  • Respect: +266
« Kolovoz 14, 2011, 14:59:33 »
+2
Nemoj još ništa nabavljati. Kada počnu predavanja, svaki profesor će reći što je potrebno za njihov kolegij.

Na stranicama faksa bude navedeno puno literature, a skoro ništa ne treba. Npr. nama su navedene neke knjige iz matematike, ali ih nismo trebali imati. Tko je htio, kupio ih si je za vježbanje, a učili smo iz bilježnice. Iz fizike smo, također, iz bilježnice učili. Iz dva-tri kolegija su profesori rekli da moramo imati njihove knjige koje možemo kupiti na faksu ili uzeti od strarijih generacija.
"Sin sam nepregledne slavonske ravnice. Visoko je nebo nad nama, široko polje pod nama i ništa nema što bi me sprječavalo da hrlim vazda naprijed tom ravnom širinom i nedoglednom daljinom po kojoj se krili duh odvažnosti i ne pozna zapreke i strah."

monica_xo

• Registrirani korisnik
  • Respect: +14
« Kolovoz 18, 2012, 00:35:05 »
0
hej hej... ja sam čula preko prijatelja da ime neka tiskarnica u kojoj se prodaju knjige( nove) samo što nemaju korice ( tipa kopija)   ali se zagubila adresa i mjesto gdje se to nalazi... jel zna itko od vas tu gdje bi to moglo biti i dali to uopće postoji...:)))

nemoze

• Registrirani korisnik
  • Spol: Muški
  • Respect: +309
« Kolovoz 18, 2012, 00:38:46 »
0
Često je najbliža fotokopiraonica izvor skripti, kod nas imaju sve knjige u računalu, samo ih printaju van i svi sretni.

monica_xo

• Registrirani korisnik
  • Respect: +14
« Kolovoz 18, 2012, 00:55:27 »
0
Često je najbliža fotokopiraonica izvor skripti, kod nas imaju sve knjige u računalu, samo ih printaju van i svi sretni.

knjige u pdf formatu imaju samo fakulteti ili se mogu i ovako nabaviti??  ja sam tražila , ali nema sreće od toga..:)

nemoze

• Registrirani korisnik
  • Spol: Muški
  • Respect: +309
« Kolovoz 18, 2012, 01:08:46 »
0
Tamo gdje stariji kopiraju šanse su da imaju PDF ( koji ti neće dati naravno)  8)