Početna
Moderatori
Pomoć
ePripreme
InfoCentar
Moj faks
Veliki odmor
Prijava
Registracija
drzavna-matura.com pobjednik je VIDI Top 100 natječaja u kategoriji znanost, obrazovanje i kultura!
ePripreme
Matematika
Kemija
PiG
Fizika
Hrvatski
Psihologija
Biologija
Engleski
Ostalo
Anketa
Kino ili kazalište?
kino
6 (35.3%)
kazalište
4 (23.5%)
jednako su mi dragi
3 (17.6%)
ni jedno, ni drugo
4 (23.5%)
Ukupno Glasova:
17
Kultura
Tweet
Share
samoja
Registrirani korisnik
Spol:
Iz glazbe dolazi čar koja smiruje sve boli..
Respect:
+45
Odg: Kultura
« Kolovoz 15, 2011, 13:18:40 »
0
Mi u Vinkovcima imamo samo kazalište ( U kinu sam bila svega par puta )...ali ono što naše kazalište nudi je čisti očaj...na naslov ove teme sam se samo nasmijala jer je kod nas patetično i smješno stanje pa ne mogu odabrat ni jedno ni drugo...ali eto..idem sada u Zagreb gdje ću uživati i u kinu, ali i u predstavama u kazalištu pa ćemo vidjeti što je bolje...mislim da u biti oboje imaju svoje čari, ali kazalište možda ipak malo više( zbog live showa
)
Samo dođe, nikoga ne pita..I sve lipo pitura u sivo..Ništa čovik, ništa tu ne more..Kad nevera dotakne ti život
livmed
Global Moderator
Spol:
MEFOS
Respect:
+131
« Kolovoz 15, 2011, 13:25:32 »
0
ahahaha Da shvatio sam
p.s ja ne znam što je sa mnom, prvi pišem u trećem licu pa se bacim na prvo pa malo na drugo, strašno.
"Nisu rođenje, vjenčanje ili smrt, već je vrijeme gastrulacije uistinu najvažnije u vašem životu."
Elisabeth
Registrirani korisnik
Spol:
Epic duh foruma.
Respect:
+673
« Kolovoz 15, 2011, 15:46:14 »
+1
Definitivno kazalište. Sva sreća pa sam sada na takvom faksu gdje će kazalište biti dio cijelog programa
Slažem se s Livmed. U Osijeku je kazalište katastrofa. Uopće nemam doživljaj, onaj, kad te u dubinu srži dotakne to nešto. Glumci su zaista koma, još kad platim predstavu, a oni dovuku studente glume pa to ne liči na apsolutno ništa.
Voljela bi otići negdje u inozemstvo i pogledati neku svjetku predstavu, operu, komediju. Nebitno.
Živim u svojim svijetovima. Želim se izmaknuti svima. Želim biti neprimjetna jer ih ne primjećujem.
physik
Registrirani korisnik
Spol:
MEFZG
Respect:
+65
« Kolovoz 15, 2011, 18:39:00 »
+1
Inače kino,ali bio sam par puta u kazalistu i neuobičajeno mi se svidilo (nisam mislio da sam tip za kazaliste)
prvu predstavu sam pogleda kad sam bia u ranim razredima osnovne i bila je supeeerr
i u zg-u cu obvezno posjetit neko vrhunsko kazaliste
i pogledat neku vrhunsku predstavu,ne sumnjam
If you don't stand for something you'll fall for everything
Anastasia
Registrirani korisnik
Respect:
+397
« Kolovoz 16, 2011, 13:33:07 »
0
Ja sam više tip za kino, ali volim i kazalište - u srednjoj sam uzimala neko vrijeme pretplatu (imali smo tu mogućnost) i pogledala sam više manje sve od ponuđenog..Definitivno mi je najdraže gledati balete, vjerojatno zato što ga i sama plešem.
dajbožebaraku
Moderator
Respect:
+376
« Rujan 08, 2011, 14:24:29 »
0
Studentska pretplata za sezonu 2011/2012 U HNK Split
7 predstava
Cijene: 315, 210, 186, 126 kn
Ivo Brešan: SVEČANA VEČERA U POGREBNOM PODUZEĆU
Edward Albee: TKO SE BOJI VIRGINIE WOOLF
William Shakespeare: ROMEO I JULIJA
Giuseppe Verdi: I VESPRI SICILIANI.
Johann Strauss ml.: ŠIŠMIŠ
Mikis Teodorakis: GRK ZORBA
E. Helsted, H. S. Paulli, M. Strebinger: NAPOLI /G. Bizet, R. Ščedrin: CARMEN
garfy
Global Moderator
Spol:
Osluškujući tišinu...
Respect:
+264
« Rujan 08, 2011, 16:53:10 »
0
Zadnja predstava, na koju sam išla, je bila
Ana Karenjina
u Sarajevu prije dvije godine.
Bilo bi dobro da škole uvedu više posjeta kazalištu u nastavu.
U Zagrebu sam gledala predstavu s Bitorajcem i Tarikom Filipovićem, bila je dobra komedija. Bila sam na još dvije-tri predstave.
Naše kino je odavno zatvoreno.
Filmove volim gledati sama, u miru.
"Sin sam nepregledne slavonske ravnice. Visoko je nebo nad nama, široko polje pod nama i ništa nema što bi me sprječavalo da hrlim vazda naprijed tom ravnom širinom i nedoglednom daljinom po kojoj se krili duh odvažnosti i ne pozna zapreke i strah."
dajbožebaraku
Moderator
Respect:
+376
« Veljača 17, 2012, 14:33:40 »
0
Prije par tjedana san išla pogledat Svečanu večeru u pogrebnom poduzeću - odlična predstava
valja je pogledat, iako mislin da su glumci možda velikim dijelom zaslužni za kvalitetu. sigurno ću je opet pogledat ako se javi prilika
Ispis
Str:
1
[
2
]
3
drzavna-matura.com
»
Veliki odmor
»
Mali odmor
(Moderator:
dajbožebaraku
) »
Kultura
Studenti te pozivaju da dođeš na turnir odbojke na pijesku i informiraš se o AIDS-u
Sve o ESEJIMA
Stigle su audioPripreme iz hrvatskog jezika!
Učenje za maturu