Na svom fakultetu upisala sam jedan od predmeta nastavničkog smjera (opća pedagogija) koji pohađam s budućim profesorima kemije i biologije. U sklopu tog predmeta trebam održati seminar (malo opširniju prezentaciju) za koji sam izabrala temu Intimni osjećaji (i odnosi) između učenika i nastavnika - bavit ću se, dakle, ponajviše odgovorom na pitanje što učiniti kad se učenik zaljubi u profesora, ili obrnuto, ili čak obostrano. Imam već svojih ideja i materijala, ali htjela bih i vas tu pitati jeste li imali takvih iskustava i što znate i mislite o tome. Ne pitam za ništa osobito osobno: ponajviše me zanima, ako ste se/ kad biste se zaljubili u profesora/icu (ili bilo kakvog trenera, instruktora, osobu sa sličnom ulogom... a mislim da se većini to bar u nekom trenutku i bar u nekoj mjeri desi) i ako je / da je ta osoba toga bila svjesna, kako biste htjeli da ta osoba (profesor itd.) oko toga postupi (u tom razdoblju dok vam još predaje i sl.)? Uz pretpostavku da ne može i ne želi ostvariti tjelesni odnos da ne završi u zatvoru (dok ste bili maloljetni)/ dobije otkaz/ upropasti si brak ili vezu/ bude predmet poruge itd. Npr. mislite li da je u redu da to posve ignorira ili bi bilo bolje da s vama jasno i ozbiljno razgovara o tome? Dakle, ako želite nešto na tu temu poručiti budućim profesorima, pišite. Možda slijedi anketa ako smislim kakva bi mi bila najkorisnija.