Čekajmo rezultate i formiranje rang listi zajedno 2011/2012 [chat]  Share 

Lenchica

• Registrirani korisnik
  • Respect: +1
Objavljujem da sam ponosna teta 7/8 brucošice komparativne na FFZ!
Čestitamo svima, zaslužili ste! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

svaka čast :-* ;D

qp

• Registrirani korisnik
  • Spol: Ženski
  • Respect: +6
kako je lijepo gledat postani student i znat da si upao na što si htio.sa zadovoljstvom na upis idem. 8) 8) 8)

Pupe

• Registrirani korisnik
  • Respect: +4
Uala na 1 izbor, knjižnićarstvo u Zadru <3

Alter Ego

• Global Moderator
  • Respect: +92
Objavljene konačne rang-liste

Rang-liste po studijskim programima od sada su konačne.
Kandidati koji su ostvarili pravo upisa trebaju zapisati svoj upisni broj i upisati se na visoko učilište u terminima naznačenima uz upisni broj.
Još jednom podsjećamo da su kandidati dužni upisati se na studijski program na kojemu su ostvarili pravo upisa, a ako to ne učine, tada visoko učilište ima mogućnost zaračunati im oportunitetne troškove koji mogu iznositi i do iznosa jednogodišnje školarine.
Ako termin upisa nije naznačen, potrebno je raspitati se na visokome učilištu. Također, na visokome učilištu potrebno je raspitati se o dokumentima koje je potrebno donijeti na upis.
Svim budućim studentima želimo puno uspjeha na studiju!

Jeste li postali student?

rozaza

• Registrirani korisnik
  • Respect: +13
čestitke svima!  :)
ja sam isto upala na svoj prvi izbor, samo me zanima je li treba ista potvrdjivati? znam da je isto pitanje 1000 puta ponavljano, ali kad sam zvala faks receno mi je neka slucajno ne zaboravim potvrditi upis na netu, a koliko znam nista se ne treba potvrdjivati. pa me trta samo radi toga...

"There are better things ahead than any we leave behind "

dija

• Registrirani korisnik
  • Respect: +11
ja sam isto upala na svoj prvi izbor, samo me zanima je li treba ista potvrdjivati? znam da je isto pitanje 1000 puta ponavljano, ali kad sam zvala faks receno mi je neka slucajno ne zaboravim potvrditi upis na netu, a koliko znam nista se ne treba potvrdjivati. pa me trta samo radi toga...

Ne trebaš ništa potvrđivat.. samo si zapiši negdje upisni broj ;-)

qp

• Registrirani korisnik
  • Respect: +6
ma ne trebaš...ionako ti nema nigdi naznačeno potvrdi..sustav te automatski upisao i to je to..samo moraš upamtit onaj upisni broj jer treba za upis na faksu...

Matej_sb

• Registrirani korisnik
  • Spol: Muški
  • Respect: +26
Ekipa sa Zdravstvenog u Zagrebu,ima vas osim par koje znam ? :D