Medicinski fakultet - Rijeka  Share 

Dr.Evil

• Registrirani korisnik
  • Respect: 0
Odg: Medicinski fakultet - Rijeka
« Srpanj 06, 2012, 12:56:49 »
0
Ej ljudi ,imam dosa dobru situaciju u Rijeci i Splitu e sada ono cega sam sam se bojao treba odluciti između ta dva faksa,ja sam iz Dubrovnika tako da mi je Split bliži ,ali ne želim tako birat faks na kojem cu biti 6 godina...kakav ste vi stekli dojam ,gdje mislite da je bolje,zašto...ugl neka mišljenja bi volio da mi je lakše odlucit ovo ce me ubit :D

derbi

• Registrirani korisnik
  • Spol: Muški
  • Respect: +4
« Srpanj 06, 2012, 13:02:29 »
0
Ej ljudi ,imam dosa dobru situaciju u Rijeci i Splitu e sada ono cega sam sam se bojao treba odluciti između ta dva faksa,ja sam iz Dubrovnika tako da mi je Split bliži ,ali ne želim tako birat faks na kojem cu biti 6 godina...kakav ste vi stekli dojam ,gdje mislite da je bolje,zašto...ugl neka mišljenja bi volio da mi je lakše odlucit ovo ce me ubit :D

Mene ubija sama pomisao na to da se moram seliti. Kad nisi doma, nisi doma, bez obzira na to da li si 50km od kuce ili 300. A sto se fakulteta tice, mislim da su ST i Ri po reputaciji i kvaliteti na istoj razini, sad gdje bi ti radije zivio...ja bih osobno radije zivio u Splitu, Rijeka mi je malo depresivan grad (ili je to samo prvi dojam koji sam stekao).

TheExaltedOne

• Registrirani korisnik
  • Respect: +5
« Srpanj 06, 2012, 13:33:55 »
0
Ako cemo se oslanjati na university world ranking, rijeka i split nikako nisu na istoj razini, rijeka je znatno bolja. A konkretno za med school, nemojte me drzati za rijec jer sam gledala prije par mjeseci, ali iz sjecanja je zg negdje 2000. u svijetu a rijeka 2300.  :D Za split i ostale se ne mogu sjetiti, ali sam sigurna da su losije rangirani. Na kraju dana, ne trebas se zamarati gdje studiras, ionako kod nas nigdje nije ni blizu idealnog.

Da stavimo i to na stranu, o vezi iskustva i dojmova hmm... znam par ljudi sto su zavrsili prvu/drugu godinu u rijeci, ali i u splitu. Svi su vise-manje zadovoljni a uostalom, uvijek imas sanse za prebaciti se u drugi grad ako ti ne odgovara. Kad je vec takva situacija, ja bih upisala tamo di mi je blize.

Zekonja

• Registrirani korisnik
  • Spol: Ženski
  • Respect: +25
« Srpanj 07, 2012, 11:24:16 »
0
Čestitke svima koji su upali!
Welcome brucoši!

I ak ste u kvoti, ne brinite, nema značajnijeg pomicanja.
Be kind, for everyone you meet is fighting a hard battle.

TheExaltedOne

• Registrirani korisnik
  • Respect: +5
« Srpanj 07, 2012, 18:00:50 »
0
ty  :)

nego, jel zna netko kakva je situacija s placanjem skolarine ove godine? Nisam bas pratila, ali navodno je besplatno za sve koji upisuju 1. godinu? Konkretnije me zanima za starije maturante, jer sam nakon srednje bila upisala nest drugo  ;D

Robač

• Registrirani korisnik
  • Spol: Muški
  • Respect: +9
« Srpanj 07, 2012, 21:36:39 »
0
128. sam na listi, mislite li da ima ikakve šanse za popet se malkoc gore?
(Znam da ima itekakve šanse za spustit se dolje, no ako mi bude falilo tako malo mjesta za upad, mislim da bih mogao dobiti slom živaca :( )
''There are hundreds of languages in the world, but a smile speaks them all''.

Nerkafication

• Registrirani korisnik
  • Respect: +1
« Srpanj 08, 2012, 02:01:05 »
0
Ima li koga tko se dvoumi između medicinsko laboratorijske dijagnostike i  sanitarnog inženjeringa???   ;) Javite seeee da se posavjetujemo!

noxica

• Registrirani korisnik
  • Respect: 0
« Srpanj 08, 2012, 13:56:25 »
0
imaaa :D al mislim da cu na laboratorijsku :D