Medicinski fakultet - Rijeka  Share 

TheExaltedOne

• Registrirani korisnik
  • Respect: +5
Odg: Medicinski fakultet - Rijeka
« Srpanj 09, 2012, 00:16:45 »
0
Damn, opet me panika pocinje hvatati. Jucer u toku dana sam bila 94.-95. a sad sam pala 10 mjesta.... Ne znam, nadam se da ih jos 20 nece promjeniti prioritet do 16.  ;D

Robač

• Registrirani korisnik
  • Spol: Muški
  • Respect: +9
« Srpanj 09, 2012, 00:36:51 »
0
Što se to događaa?? Ja sam se spustio za 20-ak mjesta dolje. :OOOOO  :'(  :'(
Ja ću se ubit, ovo će me psihički izluditi..dajte molim vas, vama kojima je svejedno hoćete li u Zg ili Ri ili neki drugi grad studirati medicinu, upišite se tamo (lako se prebacite u Rijeku) , oslobodite nama mjesto u Rijeci koji smo blizu, budite dobre duše....
Već od petka ne spavam noćima, a još tjedan dana ima, ajme...svaki sat sam jučer gledo rang liste i uvijek se spustim dolje...ko zna što će tek dalje biti...

:'(  :'(

''There are hundreds of languages in the world, but a smile speaks them all''.

Nerkafication

• Registrirani korisnik
  • Respect: +1
« Srpanj 09, 2012, 02:40:29 »
0
pa kad će biti konačni rezultati?

Recycle

• Registrirani korisnik
  • Respect: +44
« Srpanj 09, 2012, 09:28:28 »
0
Ovo se događa i na drugim fakultetima... i na mefzg dolaze "novi" i onda guraju one koji su jedva upali, i onda ti vjerojatno idu u Rijeku. :/
Ja se isto nadam da se nećemo više padati ni na kojem fakultetu!

derbi

• Registrirani korisnik
  • Spol: Muški
  • Respect: +4
« Srpanj 09, 2012, 15:31:05 »
0
Čudno mi je kako svi padaju, a ja se penjem po svim listama. Na svim fakultetima idem gore. Jucer sam bio na med. u Ri 73., danas sam 69.

TheExaltedOne

• Registrirani korisnik
  • Respect: +5
« Srpanj 09, 2012, 16:35:40 »
0
Ja sam bila 108. prekjucer pa dosla na 96. i danas opet pala na 106. Ma svi pricaju da je to vise-manje konacno, tjesim se da se nece toliko pomicati lista haha :)

Nego.... upravo citam odluku donesenu s faksa o troskovima studija, i nisam sigurna sto je na kraju s time.

"Participacija redovitih studenata koji će u  akademskoj godini 2012./2013. po prvi puta upisati 1.
godinu preddiplomskog sveučilišnog studija, integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog
studija, stručnog studija, diplomskog sveučilišnog studija i specijalističkog diplomskog stručnog
studija na sastavnicama Sveučilišta u Rijeci podmiruje se u cijelosti iz sredstava Državnog proračuna
Republike Hrvatske."

Inace sam danas zvala faks i rekli su mi da svi placaju, da bi u toku dana doslo ovo. Prema ovom, kako je napisano, moze se zakljuciti da je prva godina besplatna za sve koji upisuju prvi puta prvu godinu jedan od fakulteta sveucilista u rijeci. - Jel to ukljucuje i nas koji smo vec bili upisali prvu godinu besplatno na nekom drugom sveucilistu u drzavi?

Mislim, cijelo vrijeme racunam kako cu morati platiti, ali ako to nije slucaj, rado bih za te novce recimo otputovala nekud na itekako potreban odmor nakon ovog stresa i iscekivanja, lol  :D

Ella94

• Registrirani korisnik
  • Respect: 0
« Srpanj 09, 2012, 18:09:12 »
0
ej narode :) i ja se mičem po toj listi stalno. bila sam 75.,pa 60. sad sam 68. a valjda se neću dalje previše micat. i neznam zašto al uopče nemogu odjavljivat ostale fakultete koje sam prijavila  ???

per_aspera_ad_astra

• Registrirani korisnik
  • Respect: 0
« Srpanj 09, 2012, 19:00:42 »
0
@Ella ma s tim rangom si sigurno unutra,ne brini ;)

@everyone aj sad svi lipo odjavite MEFZG :P