Ja sam bila 108. prekjucer pa dosla na 96. i danas opet pala na 106. Ma svi pricaju da je to vise-manje konacno, tjesim se da se nece toliko pomicati lista haha

Nego.... upravo citam odluku donesenu s faksa o troskovima studija, i nisam sigurna sto je na kraju s time.
"Participacija redovitih studenata koji će u akademskoj godini 2012./2013. po prvi puta upisati 1.
godinu preddiplomskog sveučilišnog studija, integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog
studija, stručnog studija, diplomskog sveučilišnog studija i specijalističkog diplomskog stručnog
studija na sastavnicama Sveučilišta u Rijeci podmiruje se u cijelosti iz sredstava Državnog proračuna
Republike Hrvatske."
Inace sam danas zvala faks i rekli su mi da svi placaju, da bi u toku dana doslo ovo. Prema ovom, kako je napisano, moze se zakljuciti da je prva godina besplatna za sve koji upisuju prvi puta prvu godinu jedan od fakulteta
sveucilista u rijeci. - Jel to ukljucuje i nas koji smo vec bili upisali prvu godinu besplatno na nekom drugom sveucilistu u drzavi?
Mislim, cijelo vrijeme racunam kako cu morati platiti, ali ako to nije slucaj, rado bih za te novce recimo otputovala nekud na itekako potreban odmor nakon ovog stresa i iscekivanja, lol