Anketa

Jesi li vjernik?

Da
7 (46.7%)
Ne
7 (46.7%)
Ne znam ni sam
1 (6.7%)

Ukupno Glasova: 15

Vjera  Share 

micka

• Registrirani korisnik
  • Spol: Ženski
  • mijau
  • Respect: +15
Odg: Vjera
« Lipanj 21, 2010, 17:44:42 »
+1

Bogu se ispovjedaš preko svećenika. Bog ti oprašta grijehe preko svećenika.
a tko je svećenik?? po čemu je on predodređen za to??Od boga? Ne. Jer se odlučio završit to...iz kojih razloga,to je druga stvar,ali nije ništa posebno da bi ja njemu išla ispovjedat svoje grijehe.
Po meni je ispovjed utjeha za najveće grešnike,utjeha da će im se oprostit i da mogu i dalje nesmetano griješit... koliko ima dobrih ljudi na svijetu koji uopće nisu vezani za Crkvu, misliš li da će u očima Boga biti veći neki svećenik koji zlostavlja djecu nego neki čovjek koji ne štuje ikone i kipove a cijeli se život trudi činiti dobro??

Misliš li da tebe Bog ne čuje ako mu ne govoriš preko svećenika?

pa da...pokazuje svoje osjećaje ......tja mislim da nije ništa loše...a ljudi koji ga blate te govore da je neznam šta su i napravili takvu sliku o njemu...a to nikako nije istina....

tog svega nebi bilo da nije billo Domovinskog rata

Znači ti nisi zahvalna ljudima koji su ovu državu obranili...razmisli malo da nije bilo njih što bi bilo i kako bi Hrvati živjeli ;)

Moj otac je branio ovu domovinu koja mu sad za to nikako ne vraća,daje prava lažnim braniteljima idt.. pa je ja pitam,što znači domovina??
I da li ja imam pravo nekog mrzit zbog rata,ja koja nisam bila svjesna ničega, da mrzim nekoga ko također nije bio svjestan ničega...ma daaj...
I STOPPED FIGHTING MY INNER DEMONS. WE'RE ON THE SAME SIDE NOW

hrvoje_zg

• Registrirani korisnik
  • Spol: Muški
  • Respect: +6
« Lipanj 21, 2010, 17:48:01 »
0
pa ne mrzim ni ja nikoga.....ovo o braniteljima se je već drugačije trebalo riješiti....današnja vlastt je za to kriva što se ništa ne riješava....
Vjera,ljubav,domovina

butterfly5

• Registrirani korisnik
  • Respect: +5
« Lipanj 21, 2010, 17:48:30 »
+1
Ispovjediti se mozes Bogu, a ne osobi...

Bogu se ispovjedaš preko svećenika. Bog ti oprašta grijehe preko svećenika.

Ne, ne slazem se. Jer i svecenici grijese...kome se onda oni ispovijedaju ako je tako?

Bog oprasta grijehe tebi...svecenik ti kaze koliko cega moras izmoliti...to uopce nije povezano sa Bogom.

I druga stvar, znaci ispovijed ako je neiskrena ali je pred svecenikom valja? Nikako.

Znači ti nisi zahvalna ljudima koji su ovu državu obranili...razmisli malo da nije bilo njih što bi bilo i kako bi Hrvati živjeli ;)

Ne misli ona da nije zahvalna, nego misli i istina je da ljudi koji slusaju thompsona najcesce imaju predrasude prema drugim nacijama...cisti primjer su ti Srbi...koje vecina takvih domoljuba nemoze smisliti.
Najvažnije susrete dogovore duše, čak i prije no što se tijela ugledaju...

micka

• Registrirani korisnik
  • mijau
« Lipanj 21, 2010, 17:49:46 »
+1
Pa sadašnja vlast čini našu domovinu to što sad je...da se svi sprdaju iz nas... meni su bitni ljudi oko mene... oni čine moju domovinu,bez obzira na sve

butterfly5

• Registrirani korisnik
« Lipanj 21, 2010, 17:55:11 »
+1
Pa sadašnja vlast čini našu domovinu to što sad je...da se svi sprdaju iz nas... meni su bitni ljudi oko mene... oni čine moju domovinu,bez obzira na sve

Sadašnja vlast je prepuna ljudi koji kao prvo ne znaju svoj posao.

Ma gle...ja cu uvijek rec da sam Hrvatica i to ponosno...ali ne razumijem ljude koji krive Srbe i to moju generaciju i mlađe za zlocine koji su bili pocinjeni u ratu...pa sta djeca i mladi imaju sa time...da cinili su to njihovi djedovi..pradjedovi...ali ne oni. Ja to nikako nemogu shvatiti.

Bitnije je da si ti velik covjek nego velik domoljub ;)

micka

• Registrirani korisnik
  • mijau
« Lipanj 21, 2010, 17:56:44 »
+1
bravo,slažem se...kad vidim dečkiće od 13 godina kako šire mržnju onda ne znam koga bi nalemala,njih ili njihove roditelje...

butterfly5

• Registrirani korisnik
« Lipanj 21, 2010, 17:59:41 »
+1
bravo,slažem se...kad vidim dečkiće od 13 godina kako šire mržnju onda ne znam koga bi nalemala,njih ili njihove roditelje...

Njihove roditelje prvo  >:(

micka

• Registrirani korisnik
  • mijau
« Lipanj 21, 2010, 18:04:51 »
+1
da... zato ja volim sve ljude koji vole sve druge ljude, onaj tko želi zlo ja mu ne želim zlo, želim da se promijeni....

eto neka thompson napiše neku takvu pjesmu pa ću ga slušat :)