Jesenski rok državne mature  Share 

iva_22

• Registrirani korisnik
  • Respect: -1
Odg: Jesenski rok državne mature
« Srpanj 19, 2012, 14:27:33 »
0
a valjda sad kroz par dok zavrse ljetni upisi...makar neki fakulteti upisuju do 27.7.
na koje fakseve vi ciljate sad na jesenskom? ja bi na promet, al ne znam oce bit mjesta...

iva_22

• Registrirani korisnik
  • Respect: -1
« Srpanj 19, 2012, 14:29:41 »
0
a i kad su uopce upisi u 9 mjesecu? oko kojeg datuma?

slavonija035

• Registrirani korisnik
  • Respect: +13
« Srpanj 19, 2012, 16:28:53 »
0
dakle ovako:

nisam prošao na svoj prvi izbor, prošao sam na svoj drugi izbor. danas saznam da su prijave za jesenski rok do 20.7., a na FER-u je ostalo još 79 slobodnih mjesta. u slučaju da ponovno pišem maturu i da prođem na navedeni fakultet, hoću li ja morati platiti kaznu jer sam se jučer upisao na svoj drugi izbor?

Alter Ego

• Global Moderator
  • Respect: +91
« Srpanj 19, 2012, 16:46:39 »
0
Obavijest pristupnicima koji prijavljuju polaganje ispita državne mature u jesenskome roku

VAŽNI DATUMI – vrijede za sve pristupnike (učenici i kandidati)
- Prijave ispita državne mature: do 20. srpnja 2012.
- Odjave ispita: do 12. kolovoza 2012.
- Naknadne prijave ispita: do 12. kolovoza 2012.
- Prijave studijskih programa: do 20. rujna 2012.

Osim gore navedenih datuma,

VAŽNI DATUMI za kandidate (sve koji su završili školovanje prije 2012., koji su ove školske godine završili četvrti razred u obrazovanju odraslih ili su završili školovanje u inozemstvu):

- Rok za dostavu dokumentacije i prijavnice ispita državne mature: 20. srpnja 2012. (prihvaća se i dokumentacija poslana toga dana).

- Rok za dostavu kompletne dokumentacije za kandidate koji završavaju školovanje u kolovozu (svjedodžba 4. razreda i završna svjedodžba): do 10. rujna 2012.

- Rok za uplatu troškova naknade za polaganje ispita državne mature:
do 12. kolovoza 2012. (odlukom Centra rok produžen u odnosu na rok objavljen u brošuri)

Kandidatima koji do navedenih rokova ne pošalju dokumentaciju i ne uplate troškove polaganja ispita bit će odjavljeni ispiti.

Kandidatima koji do utvrđenoga roka ne pošalju kompletnu dokumentaciju (svjedodžbu 4. razreda i završnu svjedodžbu) položeni ispiti državne mature bit će poništeni.

POSTUPAK ODJAVE ISPITA DRŽAVNE MATURE (vrijedi za sve):

Učenici i kandidati prijavljene ispite mogu u navedenim rokovima odjaviti na način da popunjenu zamolbu za odjavom ispita, koju mogu preuzeti ovdje, pošalju elektroničkom poštom na adresu: odjava@ncvvo.hr

POSTUPAK NAKNADNIH PRIJAVA ISPITA DRŽAVNE MATURE (vrijedi za sve):

Učenici i kandidati mogu, iz opravdanih razloga, naknadno prijaviti ispite državne mature (čl. 18. st. 3 i 4 Pravilnika o polaganju državne mature). Za naknadnu prijavu Centru treba dostaviti zamolbu za naknadnom prijavom, koju možete preuzeti ovdje te poslati elektroničkom poštom na adresu: naknadna.prijava@ncvvo.hr

Naknadnu prijavu odobrava Centar.

- Zamolba za odjavom ispita - jesenski rok 2011./2012.

- Zamolba za naknadnom prijavom ispita - jesenski rok 2011./2012.

mazilica

• Registrirani korisnik
  • Spol: Ženski
  • Respect: +6
« Srpanj 19, 2012, 16:54:28 »
0
plaćam samo upis ili i cijelu godinu?

sigurna sam da za medicinu placas cijelu godinu.sto je gotovo 10 000 kuna.pa je vjerojatno tako i za ostale fakultete :-X

Strujko

• Registrirani korisnik
  • Respect: -3
« Srpanj 19, 2012, 16:59:24 »
0
vi koji ste upisali faks na ljetnom roku i želite na jesenskom probat drugi faks zovite referadu i pitajte..meni je žena rekla da ako dođem na jesenskom roku kod njih da ne plaćam ništa makar sam već bio upisan na ljetnom :))

Carrie Preston

• Registrirani korisnik
  • Respect: +2
« Srpanj 19, 2012, 17:55:00 »
0
vi koji ste upisali faks na ljetnom roku i želite na jesenskom probat drugi faks zovite referadu i pitajte..meni je žena rekla da ako dođem na jesenskom roku kod njih da ne plaćam ništa makar sam već bio upisan na ljetnom :))
Ne razumijem. Znači li to da mogu na jesenskom roku npr, upisati neki drugi faks iako sam na ljetnom već redovno upisala nešto?

Mirta SB

• Registrirani korisnik
  • Spol: Ženski
  • Respect: 0
« Srpanj 19, 2012, 19:43:19 »
0
što mislite,hoće li matematika biti teža na jesenskom roku(viša razina)?
...samo rijetki nađu rijetke...