Prebacivanje na drugi fakultet  Share 

Maliganska

• Moderator
  • Spol: Ženski
  • psychologist in training
  • Respect: +728
Odg: Prebacivanje na drugi fakultet
« Rujan 14, 2012, 18:13:06 »
0
Znači , mene zanima ako itko ima kakve informacije da li je moguć prelazak iz jednog faxa na drugi? ..Moj problem je što ću biti primljena na željeni fax ...samo ne na željenoj lokaciji....Pa me zanima dal bih se mogla neposredno nakon upisa tojest u toku 10 mjeseca prebacit i poslat zamolbu na željeni fax? kakav je postupak i što je sve potrebno i jel uopce moguce tako brzo?????

Mislim da ne možeš prije kraja prve godine. Ipak, nazovi referadu :)
Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn´t see
For parting my lips
When I couldn´t breathe

iva_22

• Registrirani korisnik
  • Respect: -1
« Rujan 17, 2012, 09:41:53 »
0
ljudi, pomagajte! dakle, ove godine sam zavrsila gimnaziju, nisam znala sto bi studirala pa sam na kraju propustila ljetne upise makar sam upala na vecinu fakseva koje sam postavila. Sada sam zapela za jedan faks ali na jesenskom roku je ostalo samo 2 mjesta i nemam sanse da to upisem. Sto uciniti? Da upisem faks na koji sam upala makar ga ne zelim studirat (zbog studentskih prava, da mogu raditi godinu dana) ili bas pauzirati? Ako upisem taj nezeljeni faks, koja je procedura slijedece ljeto? Moram se ispisat prvo s ovog faksa da bi mogla upisati drugi ili? Pisala bi ponovo drzavnu maturu...pomooooc!!!!

garfy

• Global Moderator
  • Osluškujući tišinu...
  • Respect: +266
« Rujan 17, 2012, 10:49:29 »
0
ljudi, pomagajte! dakle, ove godine sam zavrsila gimnaziju, nisam znala sto bi studirala pa sam na kraju propustila ljetne upise makar sam upala na vecinu fakseva koje sam postavila. Sada sam zapela za jedan faks ali na jesenskom roku je ostalo samo 2 mjesta i nemam sanse da to upisem. Sto uciniti? Da upisem faks na koji sam upala makar ga ne zelim studirat (zbog studentskih prava, da mogu raditi godinu dana) ili bas pauzirati? Ako upisem taj nezeljeni faks, koja je procedura slijedece ljeto? Moram se ispisat prvo s ovog faksa da bi mogla upisati drugi ili? Pisala bi ponovo drzavnu maturu...pomooooc!!!!

Ako se ispises s tog faksa, gubis pravo na besplatno studiranje. Bolje pauziraj jednu godinu, a ne upisivati faks samo zbog studentskih prava.
"Sin sam nepregledne slavonske ravnice. Visoko je nebo nad nama, široko polje pod nama i ništa nema što bi me sprječavalo da hrlim vazda naprijed tom ravnom širinom i nedoglednom daljinom po kojoj se krili duh odvažnosti i ne pozna zapreke i strah."

geo01

• Registrirani korisnik
  • Respect: 0
« Rujan 21, 2012, 14:56:47 »
0
Može li mi itko reći jeli uopće moguće prebacivanje na fesbu iz smjera u smjer (npr. iz brodogradnje u strojarstvo itd.). Ukoliko je moguće jeli itko upoznat sa samom procedurom?

lukavk

• Registrirani korisnik
« Studeni 10, 2012, 06:12:06 »
0
kad se budem prebacivo na drugi imat cu negdje oko 4-5 predmeta razlike i to cu ici paralelno s godinom znaci nema pauze, zanima me hoce li mi se to isplatiti :D nemislim novčano nego ocu li stici sve to nauciti :) pozz

Maliganska

• Moderator
« Studeni 10, 2012, 13:14:02 »
0
kad se budem prebacivo na drugi imat cu negdje oko 4-5 predmeta razlike i to cu ici paralelno s godinom znaci nema pauze, zanima me hoce li mi se to isplatiti :D nemislim novčano nego ocu li stici sve to nauciti :) pozz

Hoćeš ako zapneš i ako te to zanima :)
Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn´t see
For parting my lips
When I couldn´t breathe

lukavk

• Registrirani korisnik
« Studeni 10, 2012, 15:09:11 »
0
aha a i ovaj ocu to morati sve u prvom sesmestru ili mogu nesta i za drugi ostaviti :D

Maliganska

• Moderator
« Studeni 10, 2012, 16:59:13 »
0
aha a i ovaj ocu to morati sve u prvom sesmestru ili mogu nesta i za drugi ostaviti :D

E sad, ne znam kakva su pravila, ali potrudi se prvo riješiti razlikovne ispite, pa onda ove 'redovne' :)
Thank you for loving me
For being my eyes
When I couldn´t see
For parting my lips
When I couldn´t breathe