Anketa

Biste li ponovno upisali svoju srednju školu?

Da
73 (61.9%)
Ne
45 (38.1%)

Ukupno Glasova: 118

Biste li ponovno upisali svoju srednju školu?  Share 

Elisabeth

• Registrirani korisnik
  • Spol: Ženski
  • Epic duh foruma.
  • Respect: +673
Odg: Biste li ponovno upisali svoju srednju školu?
« Srpanj 12, 2012, 16:57:04 »
0
Ocjene iz sedmog i osmog razreda rijetko pokazuju znanje. Ja znam osobe koje su sa mnom isle u srednju, jedan kolega je imao 5 iz engleskog a u skoli ga jedva znao guknit. Cisti primjer kak se ocjene poklanjaju.
Živim u svojim svijetovima. Želim se izmaknuti svima. Želim biti neprimjetna jer ih ne primjećujem.

garfy

• Global Moderator
  • Osluškujući tišinu...
  • Respect: +264
« Srpanj 12, 2012, 16:58:11 »
0
Ocjene iz sedmog i osmog razreda rijetko pokazuju znanje. Ja znam osobe koje su sa mnom isle u srednju, jedan kolega je imao 5 iz engleskog a u skoli ga jedva znao guknit. Cisti primjer kak se ocjene poklanjaju.

Znam takav slucaj.  ;D Osoba ima 5 iz stanog jezika, a ne zna se ni predstaviti.
"Sin sam nepregledne slavonske ravnice. Visoko je nebo nad nama, široko polje pod nama i ništa nema što bi me sprječavalo da hrlim vazda naprijed tom ravnom širinom i nedoglednom daljinom po kojoj se krili duh odvažnosti i ne pozna zapreke i strah."

Elisabeth

• Registrirani korisnik
  • Epic duh foruma.
  • Respect: +673
« Srpanj 12, 2012, 17:01:41 »
0
Znam takav slucaj.  ;D Osoba ima 5 iz stanog jezika, a ne zna se ni predstaviti.

Bas to. Ili osnovnoskolske miljenice. Njima su se sve ocijene poklanjale. A ostatak koji se nije znao ili nije htio uvlaciti u dupe i glumiti nastavnicine tange imali smo zasluzene ocjene pa cak i zakinuti za neke ;D
Živim u svojim svijetovima. Želim se izmaknuti svima. Želim biti neprimjetna jer ih ne primjećujem.