PBF - Prehrambeno-biotehnološki fakultet - Zagreb  Share 

Ana//

• Registrirani korisnik
  • Respect: +1
0
ja sam se odlucila za drugi fax ali svejedno sam htjela vidjet sto je ovo pa sam nazvala, heh... ma u nas je ionako sve naopako, uopce se nisam zacudila :/

setebos93

• Registrirani korisnik
  • Respect: +18
0
Čini mi se da je tako bilo i prošle godine. Na upisima se trebala potpisati nekakva izjava da će student platiti školarinu u slučaju da ministarstvo ne plati.

smoke93

• Registrirani korisnik
  • Respect: 0
0
I naravno ministarstvo nece platiti!!!
Zanima me mogu li ja upisati taj fax na 1. roku, ali svejedno nesto drugo probati na 2. roku ili u 2. drzavi i ako tamo upadnem ispisati se s ovoga faxa bez ikakvih problema (bez placanja troskova fakultetu)...?

Amarie

• Registrirani korisnik
  • Spol: Ženski
  • Respect: +5
0
Zanima me mogu li ja upisati taj fax na 1. roku, ali svejedno nesto drugo probati na 2. roku ili u 2. drzavi i ako tamo upadnem ispisati se s ovoga faxa bez ikakvih problema (bez placanja troskova fakultetu)...?

koji smjer?
Here. Swear. Swear on Chanel.

LowHaze

• Registrirani korisnik
0

Mislim da se ispis na PBFu plaća. Zašto ne pauziraš godinu, ovako samo oduzimaš mjesto nekome tko bi studirao do kraja.  :)

tejmatebra

• Registrirani korisnik
  • Spol: Muški
  • I get around
  • Respect: +16
0
dakle, utvrdih da prilikom prebacivanja s PTF na PBF nakon 1. godine moram polagat razliku predmeta, točnije dva kolegija - fizikalnu kemiju i uvod u PT.

mene interesira kada se ta razlika predmeta na PBF-u polaže? je li mi ona može utjecati na godinu koju upisujem (2. godinu), ili se ona riješava prije početka 2. godine (na ljeto)?
Never Ignorant Gets Goals Accomplished

smoke93

• Registrirani korisnik
  • Respect: 0
0
Ipak ostajem pri odluci za Nutricionizam!! :D

martamarta

• Registrirani korisnik
  • Spol: Ženski
0
biotehnogija  ;D